Календар

ПОМОЩ ЗА ДОИЗГРАЖДАНЕ НА „ЕКОЦЕНТЪР ПРИЯТЕЛИ”

ПОМОЩ ЗА ДОИЗГРАЖДАНЕ НА „ЕКОЦЕНТЪР ПРИЯТЕЛИ”В събота, 10.04.2010 г., поредна акция на "Плейцентър приятели" събира доброволци, съмишленици и приятели за доизграждането на игрални съоръжения в столичната градинка между улиците Кюстендил, Битоля и Гребенец в жк „Бели брези”. Съоръженията ще бъдат част от кът на открито, наречен „Екоцентър приятели”, в който малките деца ще могат в игри да учат за природата и който през април ще бъде напълно готов.

В градинката вече няколко месеца се събират деца и родители, съчетавайки забавление, игра и труд в претворяването й и същевременно опознаване на природата.

ПРЕДСТОИ ДА НАПРАВИМ ЗАЕДНО:

КЪЩИЧКА; ПЯСЪЧНИК; „ГЪСЕНИЦА” ЗА БАЛАНСИРАНЕ; РАВНОВЕСНА ГРЕДА; КОМПОСТЕР; ОЩЕ НАСАЖДЕНИЯ.

ЗАПИШЕТЕ СЕ! ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВАС!

Моля да заявите участие, като се обадите на Зорница Трифонова, координатор на проекта (тел. 0884 16 33 15) или пишете на: ecocentre.priateli@gmail.com, за да знаем броя на участниците.

"Плейцентър приятели" реализира "Екоцентър приятели" благодарение на доброволния принос на своите членове и съмишленици, както и на подкрепата на Фондация "ЕкоОбщност" и Фондация "Чарлз Стюарт Мот" в рамките на програмата "Място за живот 2009".

„ЕкоОбщност” осъществява програмата вече четири години в подкрепа на инициативи, обединяващи хората около създаването на по-добра среда за живот.

Повече за проекта на: http://www.priateli.info

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2322 посещения

OFF