Календар

Какви са възможностите за природосъобразни земеделски практики в Натура 2000 зони?

Какви са възможностите за природосъобразни земеделски практики в Натура 2000 зони?Международната природозащитна организация WWF и партньорите й ще обобщят резултатите от проекта "Въвеждане на природосъобразни земеделски практики в зоните от Натура 2000" днес, 29 юли 2010 г., в хотел "Принцес" в София.

В 12,30 ч. резултатите от проекта ще бъдат връчени от Н. Пр. посланика на Кралство Нидерландия Карел ван Кестерен на представители на българското правителство.

Проектът целеше да разясни възможностите, които предоставя европейската екологична мрежа Натура 2000 за защита на природата и развитие на селското стопанство.

Проектът е подкрепен от холандското правителство и в него участват като водеща организация холандският университет Wageningen International - Център за развитие на иновациите, Службата за управление на водите и земите към Министерство на земеделието, природата и качество на храните на Кралство Нидерландия, както и българските неправителствени организации СДП "БАЛКАНИ", Българска фондация "Биоразнообразие" и Информационен и учебен център по екология.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

5635 посещения

OFF

Последно качено » Новини