Календар

Два коледни щанда с благотворителна цел открива международната природозащитна организация WWF

Два коледни щанда с благотворителна цел открива международната природозащитна организация WWFСофия - Два коледни щанда с благотворителна цел ще открие международната природозащитна организация WWF в периода 11-31 декември. На тях желаещите ще могат да дарят средства, с които да подпомогнат дейността на организацията в България и да получат тениски, суичъри, чаши, шапки.

Първият щанд ще бъде отворен в Националния природонаучен музей като част от инициативата „Коледен пазар в музея”. Събитието ще се проведе от 11 до 31 декември. В програмата се предвиждат още лекции, изнесени от представители на институцията и външни специалисти. На 14, 15 и 16 декември, в зала Насекоми (ет.4), Георги Стефанов, експерт Климатични промени на WWF ще разкаже своите „Приказки за климата: Да очакваме ли сняг през лятото и лято през зимата”. Лекциите започват от 11 ч. и са подходящи както за възрастни, така и за деца.

Вторият щанд, където желаещите ще могат да дарят средства за WWF, ще бъде открит в Бизнес парк София (атриума на сграда 10, под покрива на шарената шатра). Там организацията ще вземе участие в „Коледна работилница”, която ще се проведе от 13 до 17 декември.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

4743 посещения

OFF

Последно качено » Новини