Календар

Мотивационна конференция на тема „Прилагане на ефективни механизми за постигане на целите 20/20/20 на местно ниво”

Мотивационна конференция на тема „Прилагане на ефективни механизми за постигане на целите 20/20/20 на местно ниво”Мотивационна конференция на тема „Прилагане на ефективни механизми за постигане на целите 20/20/20 на местно ниво”, ще се проведе в края на седмицата в град Пловдив. Тя е част от програмата на осмата национална годишна среща на общините, която се провежда под егидата на проект „Изграждане на капацитет на местните власти за напредък в областта на климатичните промени и устойчивата енергия: планиране, действия, мониторинг”. Неговата цел е подпомагане на развитието на устойчиви енергийни общности в Европа.

На срещата ще участват експерти на международната природозащитна организация WWF, които съвместно с други партньори по проекта ще запознаят представителите на общините с дейностите и възможностите за изграждане на капацитет и мерките за финансиране в областта на енергийната ефективност и ВЕИ.

Заповядайте, на 14 октомври 2012 г. (неделя), в палата 6, зала 2, Международен панаир Пловдив.
Срещата започва с регистрация от 13.30 ч.

Пълната програма можете да намерите тук: http://www.ecoenergy-bg.net/UserFiles/File/Agenda%20Motivation%20conference%281%29.pdf

За он-лайн регистрация за участие посетете: http://www.namrb.org/?act=news&id=1571

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2408 посещения

OFF

Последно качено » Новини