Календар

Остават часове до Часът на Земята 2014

Остават часове до Часът на Земята 2014Остават броени часове до Часът на Земята – международната инициатива на WWF, символ на това какво може да направим всеки от нас за опазването на природата. Тази година Часът на Земята обединява и популяризира местните нужди и действия за опазването на природата.

Тази година в Часът на Земята се включват 157 страни, а началото ще даде екипът на филма „Невероятният Спайдърмен II“ в Сингапур.

До момента участие в инициативата са потвърдили рекорден брой български общини и областни администрации – 105.

Събития са планирани в над 10 града в България – от образователни инициативи в училища, през прожекции на филми и огнени шествия, до арт демонстрации и музика на живо.

От тази седмица във всички кина на киноверигата Арена билетите за прожекциите носят посланието на WWF: бъдете нашето вдъхновение, споделете как вие самите помагате да опазим природата.

Пандата на WWF и световният посланик на инициативата Спайдърмен ще изгасят символично светлините на кино Арена Запад в София, в събота, от 20,30 ч. Там ще е и ежегодният празник за природата по време на Часът на Земята, с приятели на WWF и музика на живо.

Изключете светлините на 29 март, от 20:30.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2880 посещения

OFF

Последно качено » Новини