Календар

WWF представя изложба на детски творби, вдъхновени от Черноморската кутия

WWF представя изложба на детски творби, вдъхновени от Черноморската кутияНа 20 ноември от 14:00 ч. в зала "Левентис" на Природонаучния музей, бул. „Цар Освободител“ 1 в София, ще се състои откриването на изложбата на детските творби на ученици от цяла България, които участваха в конкурса на тема „Черно море“, организиран от WWF през лятото на 2014 г. Изложбата може да се посети всеки работен ден от 10:00 до 17:00 ч. от 20 ноември до 31 декември 2014 г.

На откриването ще представим проекта „Черноморска кутия“ и учебното помагало за деца от 9 до 12 г. Ще разиграем някои от образователните игри, които съдържа комплекта и ще връчим Черноморски кутии на 4 столични училища, чиито представители ще посетят събитието. Откриването на изложбата съвпада със Седмицата на бащата (17 – 23 ноември 2014 г.) и е част от програмата за родителите и деца.

Може да се регистрирате за откриване на събитието във фейсбук на страницата на WWF Bulgaria.

По време на изложбата ще имате възможност да се подпишете на Петицията за опазване на българските реки на WWF. С подписа си подкрепяте предложенията на WWF за справяне с неотложните проблеми на реките в България.

Онлайн подписката, подробна инфомация за състоянието на речното законодателство и управлението на водните ресурси

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2279 посещения

OFF

Последно качено » Новини