Календар

Ела да празнуваме заедно Деня на доброволеца

Ела да празнуваме заедно Деня на доброволецаОбикновено се виждаме по протести или изпращаме становища до институции. Стремим се да те информираме за всичките ни дейности, за всички нередности, свързани с природата и за битките, които печелим заедно. Но осъзнаваме, че е добре понякога да спрем, да си поемем дъх, да си благодарим за нещата, които сме постигнали, и да отпразнуваме победите!

???????????? Започваме с празненствата по повод Международния ден на доброволеца – 5 декември. Събираме се няколко дни по-рано – на 2.12., петък, в The Steps.
????По време на партито ще имаш възможност да се запознаеш с дейностите на някои от организациите от Коалиция „За да остане природа в България"
Освен това ще научиш какви са предстоящите ни събития и обучения и какви са възможностите да се включиш.
Подготвили сме много игри, викторина и награди!
????За да ни е още по-празнично, решихме да има и дрескод. Вземи природата със себе си - ела с брошка на птица, дрехи с цветни мотиви. Ако си творческа личност, можеш дори да се гримираш или да си направиш маска или костюм на любимо животно.
Не пропускай тази възможност да се срешнеш със съмишленици, да поговорите на зелени теми и да се позабавляваш. Доведи и приятели!
Ела да празнуваме и да се забавляваме!
*
Членове на Коалиция Коалиция „За да остане природа в България"

UNECO - Студентски съвет на СУ 'Св. Кл. Охридски', WWF Дунавско – Карпатска програма България, Асоциация на парковете в България (АПБ), Белият Бряг - Балчик, Българска асоциация за алтернативен туризъм (БААТ), Българска федерация по катерене и алпинизъм (БФКА), Българската фондация “Биоразнообразие” (БФБ), Българско дружество за защита на птиците (БДЗП), Българското дружество по фитоценология – 2001, Граждани за Рила, Грийнпийс - България, Да спасим Иракли, Екологично сдружение 'За Земята', Зелени Балкани, Информационен и учебен център по екология, Народно читалище «Бъдеще сега», Сдружение Агролинк, Сдружение за дивата природа БАЛКАНИ, Сдружение Природен фонд, Сдружение “Еко Рила” – Самоков, Сдружение „Природа назаем”, Софийско гражданско сдружение 'Щастливеца', Фондация ЕкоОбщност

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1712 посещения

OFF

Последно качено » Новини