Календар

Залесяване в Сливница - 11 април

Залесяване в Сливница - 11 априлНа 11 април 2009 г. (събота) Фондация „ЕкоОбщност” организира акция за възстановяване на унищожена от пожар гора в района на гр. Сливница. Набираме доброволци, които да се включат в почвоподготовката и засаждането на фиданките със собствен труд.

„ЕкоОбщност”, с помощта на Община Сливница и ДГС София ще осигури транспорт, закуски, част от инструментите и посадъчен материал. Доброволците ще бъдат извозени от София до мястото за залесяване с автобус.
Работата ще включва подготовка на опожарен терен, която се състои в прочистване и прекопаване и последващо засаждане на фиданки.

Отпътуване:
11 април, 2009 г., 08:45 часа, Руски паметник, София

Моля, използвайте осигурения автобус, носете си работни дрехи и ръкавици! Който има възможност, да вземе със себе си колкото може мотики, тъй като инструментите има вероятност да не достигнат. Така или иначе, ще успеем да се разпределим на екипи, за да няма скучаещи хора.

Свободните места са ограничени (20 бр.), така че който е сигурен, че ще дойде, да пише до Александра Георгиева sashelina@gmail.com

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1779 посещения

OFF

Последно качено » Новини