Календар

„За птиците и доброволците - резултатите от 12-годишното гледане към небето.“ - част от курс 'Опазване на биоразнообразието

„За птиците и доброволците - резултатите от 12-годишното гледане към небето.“ - част от курс 'Опазване на биоразнообразиетоС помощта на стотици доброволци от цялата страна, Българското дружество за защита на птиците оценява състоянието на широкоразпространените видове птици в страната ни вече 12 години.

За този период се променят средата, климатът и състоянието на птиците. Ще могат ли птиците да ни покажат тези промени и какви са новостите през предстоящия сезон за мониторинг? За това ще ни разкаже Йордан Христов от Българско дружество за защита на птиците. На 27. 04 (сряда), от 18:30 ч., в зала 163, в Биологическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.
Темата:


„За птиците и доброволците - резултатите от 12-годишното гледане към небето.“Ето и линк към facebook събитието: https://www.facebook.com/events/1713113118903648/


Анализирането на наблюденията е осъществено от студенти в рамките на обучителен курс по проект „Птиците за хората и хората за птиците: с добра воля за опазване на българската природа“ изпълняван от Българско дружество за защита на птиците и финансиран в рамките на Програма BG03 в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

2010 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони