Календар

Храни от Балкана на Коледния фермерски пазар в центъра на София

Храни от Балкана на Коледния фермерски пазар в центъра на СофияСирене и кисело мляко от редки български породи, различни видове кашкавал, сладка, мед и пчелни продукти и други вкуснотии от Балкана ще бъдат предлагани пряко от производителите на Коледния фермерски пазар на 18 декември в центъра на София. Пазарът ще работи от 11 до 19 часа на 18 декември (неделя) на улица „Оборище“, в частта й между между храм-паметника „Ал. Невски“ и бул. „Васил Левски“

Познавате продуктите с марката „За Балкана и хората“ от миналогодишното първо издание на пазара, виждали сте и на други изложения и панаири в страната. Производството им в зони от Натура 2000 в Западна и Централна Стара планина е подкрепено от българо-швейцарския проект „За Балкана и хората“. Постепенно разширяваме територията на проекта и ще ви зарадваме с храни и от други райони с чиста природа, произведени от свободно отглеждани животни с майсторлъка на производители от малки семейни ферми.

Всички фермери са регистрирани, което е гаранция за потребителите, че купуват качествена храна от български производители.

И тази година пазарът ще предлага специални дегустации на фермерски продукти, забавления за малки и големи в арт-зоната и други изненади. Ще можете да заредите своята коледна и новогодишна трапеза и с вкусни български плодове и зеленчуци, вино, месни деликатеси, сладкиши.

Отбележете си 18 декември в календара като "ден за фермерски пазар" и не пропускайте да дойдете с цялото си семейство, за да си купите пряко от производители и занаятчии всичко, което ви трябва заколедната трапеза.

Следете събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/334169533622927/

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1388 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони