Календар

Зимната планина – предизвикателства, възможности и мерки за безопасност - курс 'Опазване на биоразнообразието'

Зимната планина – предизвикателства, възможности и мерки за безопасност - курс 'Опазване на биоразнообразието'Привлечени сте от зимната планина и нямате никакъв или почти никакъв опит в карането на ски или сноуборд? Чудите се къде и как бихте могли да отидете изобщо? Какви възможности имате? Как да сте адекватни на изключително променливите зимни условия? Как да действате когато всичко се обърка? Защо само застраховка не стига? На тези и още въпроси, свързани с туризма в зимната планина, възможностите и мерките за безопасност, ще ни разкажат на 21 декември от 18,30 часа Павел Павлов - инструктор по планинско спасяване и началник на Софийския отряд на ПСС, и Росен Василев от Българска фондация Биоразнообразие.

Темата: „Зимната планина – предизвикателства, възможности и мерки за безопасност“.

Място и час: 21. 12 (сряда), от 18:30 ч., зала 163, в Биологическия факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“

Курсът се подпомага чрез Проект „За Балкана и хората” финансиран от Българо-швейцарската програма за сътрудничество чрез Фонда за реформи, свързани с участието на гражданското общество.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

1773 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони