Календар

Конкурс за дизайн на нови тениски

Конкурс за дизайн на нови тениски Вече е топло и започваме да си мислим за лятото – ех, слънце, ваканция, приятели, плаж, море! Море? Тази година морето ни пак е изправено пред поредната заплаха от мощно застрояване. От началото на годината ни заливат тревожни новини за строежи ту в Иракли, ту в Странджа, а сега и в Кара дере. Кой ще е следващият?
Ние не спираме да протестираме и да искаме промяна в законодателството, за да спасим Черноморието ни, но все по-трудно ни чуват, затова …

НЕКА НИ ВИДЯТ!

Коалиция „За да остане природа за България” ще отпечата тениски с ясни послания за спасяването на Черноморието и природата, за да се разпространят идеите ни сред все повече хора. И тъй като в тази битка винаги сме били заедно, обявяваме конкурс за дизайн на тениски и разчитаме за вашите оригинални предложения!

https://www.facebook.com/events/222795907914047/

Конкурсът е в две категории:

1. Послание за Черноморието – битката не е само за Карадере, а за цялото ни Черноморие затова концентрирайте идеите и посланията си в подкрепа на запазване на последните останали диви плажове или срещу застрояването му. Може да изберете положителни послания или отрицателни – предупреждаващи за надвисналата опасност. По ваш избор и вдъхновение.
Ето някои ориентировъчни идеи, които ни хрумват, но те съвсем не са задължителни. Свободни сте да изберете и свое послание и да ни го изпратите:
Без бетон в морския ни дом
С морето в сърцето
ЗастрояваНЕ
Морето не е МОЛ

2. Нов дизайн на „За да остане природа” – представете си по какъв най-атрактивен начин могат да изглеждат тениските, които бихте носили, за да разпространявате идеята за опазване на природата. Можете да използвате името ни „За да остане природа”, адресът на сайта ни: www.forthenature.org или някои от любимите ни послания като „природа – не бетон”, „природата има нас”, „природата е нашият дом”, „ЗА природата”, „прироДА”, както и да измислите изцяло ново послание. Можете да видите предишни наши дизайни тук: https://www.facebook.com/events/222795907914047/permalink/223652747828363/?stream_ref=8

Изпращайте вашите идеи за визии и за двете категории на contact@forthenature.org до 18 април 2014 включително.

Други изисквания:
Задължително е сайтът на коалицията www.forthenature.org да намери своето място във вашата идея.
Изпращайте ни файловете във формат .jpg, а в последствие избраните дизайни ще ни трябват и във файл в криви за печат (.eps, .crd, .pdf). Картинките ще бъдат щамповани върху тениски с всякакви цветове, за това предпочитаме едноцветни визии (бели) или максимум дизайни с два цвята.

Награди
Освен традиционната награда - радостта, че хиляди хора ще се разхождат и ще изразяват любовта си към природата с вашия дизайн и първите отпечатани тениски, победителите ще получат и платнени торбички с логото на Коалицията „За да остане природа в България”, пълни с вкусни биопродукти, отгледани с любов във ферми в Стара планина.

Както и при предишни наши конкурси, за вдъхновение, всеки получен дизайн ще качваме в галерия към сайта ни www.forthenature.org. Гласуването ще е публично, на сайта и всички заедно ще изберем победителя.

Избраните предложения ще бъдат отпечатани на тениски от Българска фондация Биоразнообразие с помощта на проект „За Балкана и хората“, финансиран от Българо-швейцарската програма за сътрудничество чрез Фонда за реформи, свързани с участието на гражданското общество.

Чакаме с нетърпение вашите идеи!

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

3394 посещения

OFF

Последно качено » Да свържем опазването на природата с устойчивото развитие на селските райони