banner_pocistvane465pxl.jpg[/img"> Източник: Да спасим Иракли Пролет е и е време да се погрижим за Иракли. Затова призоваваме всички, които имат желание да свършат нещо наистина полезно и хубаво, да се присъединят към нас, за да почистим и тази година заедно Иракли. Очакваме ви през почивните дни около 24 май (24, 25, 26, а на 27 извозваме боклука) Носете си, освен доброто настроение - както си знаете, освен слънце - което хич няма да е излишно, ръкавици за почистването, чували за боклук (никога няма да са в повече) и разбира се, вяра и любов." /> Почистване на Иракли 24-27 Май 2007

Почистване на Иракли 24-27 Май 2007

22 Май 2007
45
Здравейте мили приятели,


Искаме да започнем това писмо с една добра новина-поздравление за всички. Вчера ДаСпасимИракли спечели още една награда, този път за най-голям принос в развитието на гражданското общество :) Наградата-грамота беше присъдена от Сдружение за партньорство и подкрепа на гражданската активност „Болкан Асист".

Поздравления на всички ви за активната гражданска позиция!!!

А иначе...пролет е и е време да се погрижим за Иракли. Затова призоваваме всички, които имат желание да свършат нещо наистина полезно и хубаво, да се присъединят към нас, за да почистим и тази година заедно Иракли. Очакваме ви през почивните дни около 24 май (24, 25, 26, а на 27 извозваме боклука)

Носете си, освен доброто настроение - както си знаете, освен слънце - което хич няма да е излишно, ръкавици за почистването, чували за боклук (никога няма да са в повече) и разбира се, вяра и любов.

Говорили сме с ЕкоБулПак и тази година да ни съдействат с чували за разделно събиране и помощ при извозването на боклука.

Хайде до скоро!*

Нека да се съберем, за да свършим нещо реално добро, а и отново да сме заедно, обединени от любовта и грижата ни за това прекрасно и магическо място, Иракли. То заслужава :)

Очакваме ви от 24 май за колкото време можете :)


*Предварително ви молим да избягваме „дивашко къмпингуване" в имоти, обозначени като частни, за да не създаваме излишно напрежение. :(

Не се притеснявайте, плажа е на и за всички, а и само ние се грижим за него истински!


Ваши, Да спасим Иракли - www.daspasimirakli.org