horoto_BL_m1a.jpg[/img"> Сборен пункт - градинката св. Климент Охридски (между ректората на Софийски университет и Народното събрание), 17.01.2007, от 10.00 до 10.30 часа. Маршрут: Народното събрание – Министерски съвет – Съдебната палата" /> Елате да връчим заедно подписката 'За да остане природа в България' и Подписката за спасяване на българското Черноморие

Елате да връчим заедно подписката 'За да остане природа в България' и Подписката за спасяване на българското Черноморие

12 Яну. 2007
41
Благодарим на всички, които се включиха в подписката «За да остане природа в България!». През последните четири месеца до отговорните институции в България бяха изпратени хиляди призиви, но всички те и всички ние не получихме нито един отговор. Ето защо се налага да отстояваме правата си публично и да внесем по институциите цялата подписка, хартиен плюс електронен вариант, по стария изпитан метод с входящ номер. Ще носим със себе си над 45 000 подписа и ще е абсурдно, ако сме само 15-20 човека Обръщаме се към вас като хора изразили веднъж мнение и разчитаме, че за вас е важно да го защитите.

На 17.01.2007, със символично „хоро на хора и животни ” ще припомним, че запазената природа означава чиста вода и чист въздух, по- добро качество на живот и здраве за нашите семейства и приятели. Т.е. първото нещо, което си пожелаваме за всяка нова година.

Очакваме ви с много ентусиазъм, музика и любов. Специално са поканени приказни герои от животинското царство, множество балони с нашите послания ще излетят към прозорците на родните институции, а вокалите на Остава и Анимационерите ще пеят и свирят на акустични китари. Разчитаме да се включите с вашия ентусиазъм, ...и любов. Дано преди да сме унищожили всичко красиво и добро около себе си, преди да сме унищожили самите себе си да осъзнаем, че не ние притежаваме земята - ние и принадлежим.


Така че до сряда, 17.01.2007, 10 часа - сборен пункт - градинката до Университета, София!


* Ще са радваме твореца на картинката за банера да се свърже с нас!

Връзки:

Кампания "За да остане природа в България" - изпрати призив
Кампания Да спасим Иракли!