След дълги премеждия уточнихме датата за шествието за природата и получихме разрешение от Софийска община ЧЕРНО НА БЯЛО!!!

19 Яну. 2007
28
Събираме се до 10.30 и тръгваме към другите институции без да изчакваме, тъй като трябва да сме там в рамките на тяхното приемно време...

За пореден път се доказа тезата, че всяко зло е за добро. В организационния промеждутък на двете дати към нас се присъединиха кукери, които ще ни помогнат да спрем злите сили и да установим отново изначалната връзка между човека и природата.

Останалото остава същото: приказни герои от животинското царство, музиката на Остава и Анимационерите, балони с нашите послания, всички ние и всичко добро, което носим в себе си, ще се обедини в защита на българската природа и на нас самите като част от нея!
Маршрутът отново - градинката между Ректората и Народното събрание, Министерски съвет, Съдебната палата.

Денят отново е работен, но това се налага, защото целта на шествието е да внесем подписките по институциите (т.е. те трябва да работят). Паралелно с това ние ще изразим гражданската си позиция и ще застанем зад нея с присъствието си. Така че очакваме всеки, който има желание и възможност да се присъедини и обещаваме, че няма да ви задържаме повече от 2 часа и половина!

Моля разпратете информацията до всеки, който би се заинтересувал:)))

Връзки:

Изпрати призив!
Кампания "Да спасим Иракли!"