Доброволческа акция 'Зона за игра'

08 Май 2012
27
Доброволческа акция 'Зона за игра'
Нарекохме тази инициатива "БЛИЗО ДО ПРИРОДАТА, БЛИЗО ДО СЕБЕ СИ" и ви каним да създадем заедно и от естествени материали, с много обич и фантазия - детски еко-кът, образователна билкова градина-мандала, зона за срещи, обучения, експерименти и еко-пленери с глинена пещ, пано за лятно кино и мини еко-пътечка около фермата. Всички тези инсталации ще правим лека-полека, на тази първа акция ще разчистим терена, ще поставим оградки, дървени табелки, ще подредим и анимираме зоната за среща.

Ние вярваме, че "щастието е пълно, само когато е споделено", затова ще се опитаме да направим красотата на Елата, достъпна и за хората в инвалидни колички и деца, които рядко успяват да бъдат сред приятели и на природа. Всичко ще изработим от естествени и натурални материали със собствените си ръце и с много сърце и фантазия.

Ако идеята ви харесва - заповядайте. Ще се радваме да сбъднем тази смела, свежа и много зелена и усмихната мечта заедно.

Доброволческа акция за подготовка на терена и изработка на елементи от еко-пътеката и зоната за срещи ще има всеки уикенд през месеците април и май.