Приключи конкурса ни за дизайн на тениски

19 Апр. 2014
80505
----------------
Коалиция „За да остане природа за България” ще отпечата тениски с ясни послания за спасяването на Черноморието и природата, за да се разпространят идеите ни сред все повече хора. Тъй като в тази битка винаги сме били заедно, обявихме конкурс за дизайн на тениски. Получихме страхотно вдъхновяващи предложения и сега предстои да изберем победителите отново заедно!

Как става гласуването: след като изберете посланието и дизайна, които ви допадат най-много, можете да глсувате за тях. Това става като изберете бутон "гласувай", разположен в близост до картинката. Страницата се презарежда и изисква да посочите е-мейл адрес, на който се изпраща линк за потвърждение. Едва след като потвърдите гласа си той се записва в системата. Можете да гласувате за повече от едно предложение, но не и да подкрепите един и същ дизайн 2 пъти!

Темата на конкурса е в 2 категории МОРЕ и ЗА ДА ОСТАНЕ ПРИРОДА.
Повече за двете категории. Слънце, ваканция, приятели, плаж, море! Море? Тази година морето ни пак е изправено пред поредната заплаха от мощно застрояване. От началото на годината ни заливат тревожни новини за строежи ту в Иракли, ту в Странджа, а сега и в Кара дере. Кой ще е следващият?
Ние не спираме да протестираме и да искаме промяна в законодателството, за да спасим Черноморието ни, но все по-трудно ни чуват, затова решихме, че е хубаво и да ни видят да носим послание за любимото си море.

В категорията "За да остане природа" търсим ново оригинално преложение, което да представи кампаниите за борбата за опазване на защитените територии и стремежа ни да има повече природа :)


Очакваме вашите гласове до 5 май, а вие очаквайте първите нови тениски на "Зелените дни" в София, 10-13 май 2014 пред паметника на съветската армия - http://zelenidni.com/

Благодарим на всички, които се включиха в конкурса!