Календар

Конкурс за най-интересния пътепис и най-хубавата фотография „Източните Родопи – вкуси дивата природа”

 Конкурс за най-интересния пътепис и най-хубавата фотография „Източните Родопи – вкуси дивата природа”Проектът „Новото тракийско злато” организира за втори път конкурс за най-интересния пътепис и най-хубавата фотография от Източните Родопи. Темата и на двете състезания е „Източни Родопи – вкуси дивата природа”. Пътеписите и фотографиите трябва да представят по един от трите елемента на проекта „Новото тракийско злато” – дива природа, екотуризъм или биоземеделие.

Пътеписът трябва да е на български език, в размер до 4 000 знака и илюстриран с най-малко три и най-много пет фотографии (минимален размер 1000 пиксела по дългата страна).

В конкурса за фотографии три е максималният брой кадри, с които може да участва един автор. Всеки кадър трябва да е с минимален размер 1000 пиксела по дългата страна и в jpg- формат.

Наградите за победителите са:
-За пътепис:
уикенд за двама в Ивайловград
-За фотография:
уикенд за двама в дивечовъдното стопанство “Студен кладенец”
Пътеписите и фотографиите на отличените на второ и трето място участници ще бъдат наградени с биологични продукти от Източните Родопи.
На интернет страницата на проекта www.newthraciangold.eu може да намерите много информация за района, неговите забележителности и местата, които можете да посетите и където да отседнете.
Препоръчваме ви да използвате туристическата карта и пътеводителя за Източните Родопи, направени по проекта.

Срокът за изпращането на пътеписите и фотографиите е 1 октомври 2012. Изпращайте на: office@newthraciangold.com.
Отличените пътеписи и фотографии ще бъдат публикувани на сайта на проекта: www.newthraciangold.eu.

Facebook Twitter LinkedIn Digg Delicious Stumbleupon

3850 посещения

OFF

Последно качено » Новини