Европейски дни на птиците с БДЗП по време на Природа Фест

БДЗП - Природа Фест
Тази есен Европейските дни на птиците ще обединят празника на птичата миграция с Природа Фест: празника на красотата на природата и нуждата да я съхраним!

На 30 септември в Топлоцентрала (Южен парк II, София) и парка около нея организациите от коалицията „За да остане природа в България“ ще ви завихрят във феерия от събития.

Ние сме ви подготвили разходки за наблюдение на птици, по време на които ще ви запознаем с пернатите жители на София. От 10:00, 11:30 и 13:00 часа с помощта на нашите експерти ще се впуснете в изследователски обход на познати райони, за да ги погледнете с нови очи.
От 15:00 часа ще открехнем пред вас частица от новата ни образователна програма „Еко-приключенци“, създадена по проект „Зеления пояс на Югоизточна България“. Събитието е подходящо за деца между 8 и 12 години.
Разбира се, ще може да ни намерите на общия щанд с дарителска кутия в подкрепа на кампанията ни „Земя под заКрила“.
Не пропускайте да се включите и в другите събития, които са ви подготвили останалите участници във фестивала ПРИРОДА ФЕСТ -https://www.facebook.com/events/833541745156908
.
.
.
Фестивалът е част от проекта „Природата няма глас, тя има нас“, който цели да популяризира общите усилия на природозащитни организации, обединени в неправителствената Коалиция „За да остане природа в България“ за съхраняване на природното богатство на страната ни.